Seo Plagiat - program do wyszukiwania plagiatów

Udflugter til Auschwitz

Virksomheden, DANMARI - Marta Preiss ?nsker at tilbyde ture til Auschwitz belligende 60 km fra Krakow. Auschwitz - Birkenau er stedet mindes den st?rste udryddelsen af j?der og polaker. Symbolet for terror, folkedrab og Holocaust blev bygget i 1917roku var en lejr for saesonarbejdere i mellemkrigsarene polske tropper tjente som kaserne. Under Anden Verdenskrig blev Auschwitz reklassificeret til en koncentrationslejr af myndighederne i Det Tredje Rige, sammen med Birkenau lejren kompleks dannet den st?rste i det besatte Europa. Den draebte mere end 1,3 millioner mennesker. Langt de fleste (80%) personer ikke overlever indtil den status af fanger. De blev indhaling j?der fra hele det besatte Europa af nazisterne. 1945/01/27 Russiske soldater befriede 7500 fanger. Ture til Auschwitz, fra Krakow tager omkring 6 timer. ( Transport tur / retur til Krakow) Bes?g vores hjemmeside: Krakow-Service.dk hvor du kan se resten af vores tilbud. Fx : Ture til saltminen Wieliczka og bes?ge den Gamle Bydel i Krakow