Seo Plagiat - program do wyszukiwania plagiatów

Ture til saltminen Krakow

Ture Auschwitz-Birkenau er den mest anerkendte sted for folkemord i verden. Grundlagt oprindeligt som en arbejdslejr blev hurtigt en d?dslejr, i stedet for mordet p? 1,5 millioner mennesker, herunder j?der, polakker, sig?jnere og mange andre nationaliteter.Ture starter ved 50 minutters film om befrielsen af lejren. Vores guide vil introducere dig til de historiske og politiske aspekter af oprettelsen af Gulag. Museet bes?ges af faengslets blokke, gaskammeret og krematoriet. Efter en kort pause, g?r p? pension til den st?rste nazistiske d?dslejr i verden - Birkenau. Udflugter Auschwitz, Udflugter saltminen Krakow, Dansk guide i Polen, Speedway Polen Ture i saltminen Krakow - guide vil vise dig de gamle skakter og minedrift maskiner, mystiske salts?er, skulpturer og relieffer, samt en imponerende St kammer. Kinga. Folk traette underjordisk g?tur kan hvile og har en snack p? restaurant beliggende for enden af ruten.